Profita de preturile atractive cu reduceri de peste 30%

Top 5 exerciții esențiale pentru copii

Top 5 exerciții esențiale pentru copii
Gimnastica este o activitate foarte populară pentru copiii de toate vârstele din multe familii. Dacă unul dintre membrii familiei tale a făcut gimnastică de ceva vreme, s-ar putea să știi deja că spalierele sunt una dintre cele mai bune piese de echipament atât pentru copii, cât și pentru adulți. Atât profesioniștilor, cât și amatorilor le place să se antreneze pe spalierul de gimnastică datorită varietății de exerciții (diferite tipuri de ridicări de picioare, trageri, flotări, picioare laterale și multe altele).

Iată o listă a celor mai bune 5 exerciții de bară de gimnastică cele mai potrivite pentru copii și aprobate de antrenori.


Atârnat de bară

Este un simplu exercițiu de încălzire, dar, în același timp, este o modalitate blândă și eficientă de a întinde coloana vertebrală. Pur și simplu atârnă, cu fața spre exterior și asigură-te că degetele de la picioare sunt îndreptate în jos. Rămâneți în acea poziție cât puteți, apoi relaxați-vă pentru un timp. Acest exercițiu/rutină de încălzire poate fi repetat de mai multe ori.


Întindeți mușchii picioarelor și creșteți flexibilitatea acestora

Pentru acest exercițiu, trebuie să intrați într-o fantare, stand cu fața în partea opusă a spalierului și să indoiti un picior, in timp ce piciorul opus trebuie să fie prins într-una dintre bare. Încercați să mențineți acea poziție pentru ceva timp înainte de a schimba picioarele.

Ideea este să întindeți mușchii, dar, în același timp, trebuie să aveți grijă. În caz contrar, puteți rupe sau încorda un ligament sau un mușchi. Pentru un efect maxim, se sugerează folosirea unui spalier de gimnastică solid, care va ajuta la exercițiul general.


Ridicări de genunchi agățate pe barele de stand

Ridicările de genunchi suspendate sunt exerciții introductive excelente pentru construirea forței abdominale și a compresiei abdominale.

Asigurați-vă că partea inferioară a spatelui este cât mai aproape de barele spalierului - în acest fel, abdomenele sunt lucrate cel mai mult. Dacă copilul consideră că această progresie este prea dificilă, atunci trebuie să se întoarcă la elementele de bază absolute, cum ar fi abdomene, tractiuni și flotări.


Exercițiu pentru construirea abdomenului

Pentru acest exercițiu, copilul trebuie să stea pe podea cu spatele sprijinit de spalier. Apoi partea inferioară a spatelui trebuie mutată la 10-15 cm de spalier. Apoi, umerii trebuie să fie sprijiniți de barele spalierului, astfel încât copilul să poată ajunge în spate și să apuce bara care este aliniată cu vârful capului în timp ce palmele sunt sus.

Picioarele trebuie să fie drepte înainte ca copilul să încerce să le ridice până la un punct; nicio parte a piciorului inferior nu este în contact cu podeaua. Picioarele trebuie să fie ridicate 5-10 cm de la podea.


Suport frontal pentru puterea brațelor

Pentru acest exercițiu, copilul trebuie să se aplece spre spalie în timp ce își sprijina întregul corp in brate. La început, acest exercițiu poate fi un pic prea dificil pentru copil.

Este un exercițiu simplu, dar foarte solicitant, care poate îmbunătăți rezistența tendonului la coate, precum și creșterea forței umerilor și tricepsului.

Exercițiile fizice, împreună cu obiceiurile alimentare sănătoase, fac parte integrantă din viața de familie.
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!