Profita de preturile atractive cu reduceri de peste 30%

Spalierul multifunctional, excelent pentru exercitii fizice si recuperare medicala

Spalierul multifunctional, excelent pentru exercitii fizice si recuperare medicala
În trecut, folosit doar în sălile de sport și gimnastică, spalierul este acum o piesă nelipsită și în casele noastre. Este un instrument fantastic pentru întreținere, creșterea forței și dezvoltarea flexibilității, recuperare medicală, în special afecțiuni ale coloanei.

Un pic de istorie

Profesorul suedez Per Henrki Ling, care suferea de artrită, este creditat cu inventarea spalierului pentru gimnastică, la inceputul anilor 1800, perioadă în care termenul “gimnastică” era folosit mai mult ca o condiție fizică generală, decât ca un sport competitiv specific. A început ca o simplă scară din lemn, montată pe perete, care a permis efectuarea de exerciții diverse.

Spalierul a fost utilizat, inițial, nu numai pentru îmbunătățirea condiției fizice, ci mai ales pentru tratamentul diferitelor boli ale coloanei, exercițiile de baza dovedindu- se terapeutice pentru persoanele care se confruntau cu dureri. Și în ziua de astăzi, terapeuții și alți profesioniști din domeniul medical folosesc spalierul în tratarea și recuperarea pacienților .

Antrenamente fitness pentru forță și flexibilitate, tratamente și recuperare medicală

Designul simplu al spalierului este extrem de versatil, permițând antrenarea corpului cu mișcări nenumărate și unice. Antrenamentele sunt atât pentru dezvoltarea forței , cât și pentru creșterea flexibilității. Spalierul este utilizat cu succes în tratamente și recuperare medicală, în special pentru problemele de spate (scolioză, hernie etc.).

Spalierele sunt utilizate pentru o dezvoltare sănătoasă a copiiilor sau pentru joacă. Foarte importantă este folosirea spalierelor în tratarea afecțiunilor coloanei, încă de la vârste fragede. Poate fi utilizat împreună cu o saltea de gimnastică , pentru activități mai complexe.

Spalierul este folosit în sălile de gimnastică, de fitness, în sălile de sport ale școlilor, în grădinițe sau diferite spații de joacă pentru copii, dar și în sălile de kinetoterapie. Poate fi utilizat cu succes și acasă.

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!