Profita de preturile atractive cu reduceri de peste 30%

Sfaturi utile pentru a va îmbunatati forta si flexibilitatea

Sfaturi utile pentru a va îmbunatati forta si flexibilitatea
Creșterea forței și lucrul pentru o flexibilitate sporită poate fi dificil, dar pot fi lucruri simple pe care le faci în viața de zi cu zi și acasă pentru a te ajuta. Cunoașterea unor sfaturi utile pentru îmbunătățirea forței și a flexibilității vă poate aduce beneficii semnificative sănătății corporale, menținându-vă plin de energie. Fiți conștienți de ceea ce puteți face pentru a face ajustările necesare pentru a lucra mai eficient pentru flexibilitate și putere.


Nu neglijați întinderile simple

Majoritatea oamenilor nu își iau timpul din zi pentru a face niște întinderi simple prin casă, fie că este vorba de întinderi pe umeri, atingeri ale degetelor de la picioare, întinderi ale gambei sau întinderi fluture. Toate aceste tehnici și multe altele nu necesită niciun echipament - doar podeaua pe care să stai și uneori un perete de care să te sprijini.

Acestea pot întinde și flexa mușchii, exersând grupuri de mușchi pe care mulți oameni nu le folosesc în viața lor de zi cu zi. Trebuie să vă asigurați că faceți exerciții pentru întregul corp, asigurându-vă că totul este flexibil pentru a vă dezvolta mușchii atât pentru forță, cât și pentru elasticitate.


Practicarea acrobației

Trecerea de la simpla întindere la o exersare mai acrobatică poate fi simplă și ceva ce poți face în confortul casei tale. Cu Spalierul multifunctional de la Romana, puteți amenaja o sală de sport în miniatură într-o cameră liberă sau la subsol, exersând diferite ipostaze mai complexe pentru a le dezvolta sau pentru flexibilitate.

Cu aceste exerciții vine și beneficiul de a lucra asupra forței tale, deoarece va trebui să-ți susții o mare parte din greutatea corporală în poziții dinamice. Nu te simți descurajat crezând că vei avea nevoie de multă aptitudine fizică pentru practica acrobatică; este mult mai accesibil decât își dau seama mulți oameni.


Ai grijă la postură

Una dintre cele mai importante probleme cu care se confruntă majoritatea oamenilor este postura proastă și poate avea efecte asupra corpului mai mari decât își dau seama oamenii. Indiferent dacă stai în mașină, la un birou sau mergi cu umerii puțin prea înainte, toate acestea pot încorda mușchii spatelui și îi pot încorda.

Această încordare a musculaturii poate determina nu numai să devină rigidă, scăzând flexibilitatea, dar și slăbind-o. Din cauza stresului constant, mușchii vor obosi mult mai ușor, diminuându-și puterea. Pentru binele corpului tău, menținerea unei poziții corecte și corectarea acestor greșeli va avea un beneficiu semnificativ.
 

Faceți modificările necesare

A ști cum să-ți îmbunătățești puterea și flexibilitatea nu trebuie să fie un obiectiv complicat, de neatins; poate fi la fel de simplu ca adăugarea unor întinderi pe parcursul zilei. Indiferent dacă ești începător și începi cu acele întinderi sau suficient de confortabil pentru a testa echipamentul acrobatic, nu renunța la sănătatea ta corporală.
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!