Profita de preturile atractive cu reduceri de peste 30%

Sfaturi pentru antrenamentul de forță acasă

Sfaturi pentru antrenamentul de forță acasă
Poate fi limitativ să încerci să-ți construiești forța acasă, deoarece este posibil să nu ai acces la fiecare echipament pe care l-ai găsi într-o sală de sport. Dar nu aveți nevoie de tot acel echipament; vă puteți maximiza antrenamentele acasă cu exercițiile potrivite. Cunoașterea unor sfaturi pentru utilizarea Spalierului pentru antrenamentul de forță acasă vă oferă mijloacele de a vă îmbunătăți antrenamentul de forță fără a fi nevoie să mergeți nicăieri.


Suport frontal

Una dintre cele mai de bază tehnici de antrenament de forță include sprijinul frontal. În acest exercițiu, trebuie să vă susțineți greutatea corporală ținându-vă de barele spalierului. Asigurați-vă că vă îndreptați spre scară și mențineți corpul complet vertical, cu picioarele la o treaptă sau două de la sol.

Încordați-vă corpul și mențineți poziția cât mai mult timp posibil. Poate părea simplu la început, dar susținerea întregii greutăți a corpului te poate face să simți rapid arsura.


Ridicari de picioare si genunchi

Pentru ridicarea genunchilor și a picioarelor, trebuie să vă suspendați de barele de gimnastică, agățandu-vă cu ambele brațe și asigurându-vă că degetele de la picioare nu ating solul. După aceasta, este la fel de simplu ca să ridici genunchii la piept sau să ridici picioarele până când sunt orizontale (perpendicular pe scară).

Acest tip de exercițiu vă crește în mod semnificativ puterea de bază. Prin urmare, îți dezvoltă secțiunea mediană și definește mușchii abdominali.


Steagul uman

Cel mai dificil dintre cele trei este steagul uman. Este un exercițiu în care vă suspendați de spalier, ținându-vă cu cealaltă mână de o treaptă mai înaltă, în timp ce vă puneți cealaltă mână ținându-vă pe una inferioară. Trebuie să vă ridicați corpul astfel încât să fiți perpendicular pe perete și să atârnați orizontal departe de scară.

Acest exercițiu vă testează mușchii brațelor și forța de bază, deoarece trebuie să vă suspendați cu propria putere. Acesta este un exercițiu pentru persoanele mai experimentate după ce își dezvoltă mușchii. Nu ar trebui să fie primul exercițiu pe care îl încercați.


Îmbunătățiți-vă antrenamentul

Chiar și atunci când sunteți acasă, puteți participa la exerciții intensive pentru a vă dezvolta forța. Cunoașterea acestor sfaturi pentru utilizarea Spalierului Multifunctional pentru antrenamentul de forță vă permite să vă dezvoltați abilitățile și mușchii fără a pleca de acasă. Prin urmare, ele elimină bătălia de a încerca să găsim un mediu de exercițiu potrivit. Nu vă simțiți limitat în timp ce sunteți acasă; există o mulțime de opțiuni disponibile pentru tine.
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!