Profita de preturile atractive cu reduceri de peste 30%

Sfaturi pentru a gasi Spalierul potrivit pentru tine

Sfaturi pentru a gasi Spalierul potrivit pentru tine
Există mai multe beneficii ale utilizării unui spalier, iar oamenii le pot folosi în scopuri diferite. Citiți despre aceste scopuri și sfaturi pentru a găsi modelul potrivit pentru dvs. Spalierele au fost folosite de secole datorită numeroaselor beneficii, care includ totul, de la întindere și rezistență la terapia scoliozei.


Scopul

Spalierul pe care il alegeți va depinde de scopul dvs. Trei utilizări comune includ întinderea, antrenamentul de forță și terapia scoliozei. Capacitatea de a se răsuci și de a atârna pe trepte permite corpului să se întindă cu ajutorul gravitației. În plus, tehnicile de împingere și tragere pot contribui la antrenamentul general de forță. Dintre sfaturile pentru alegerea potrivită, acesta va stabili cea mai bună bază pentru a vă asigura că alegeți spalierul potrivit pentru dvs.
 

Mărimea

Luați în considerare dimensiunea corpului dvs., a spalierului și treptelor în sine. Dacă scopul tău este să obții beneficii pentru întregul corp, vei dori să achiziționezi o scară suficient de înaltă și suficient de largă pentru a se potrivi cadrului tău. Dacă intenționați ca mai multe persoane să folosească scara deodată, veți dori să investiți într-una foarte lată sau să cumpărați 2 și să le montați una lângă alta. Nu este nimic mai rău decât să încerci să strângi mai multe persoane simultan pe o spalier mic. Folosind un spalier prea mic înseamnă că nu veți putea atinge întregile beneficii. Înălțimi și distanțe diferite ale treptelor vă vor permite, de asemenea, să vă ușurați în întinderi și exerciții specifice. Asigurați-vă că selectați un model care are suficiente trepte pentru a vă satisface nevoile.


Accesorii

Unele spaliere permit adăugarea de accesorii. Acestea includ benzi de rezistență, atașamente pentru bară, curele TRX, mânere pentru bară, bare pentru tracțiuni. Când doriți să achiziționați un spalier, veți dori să alegeți unul având în vedere aceste accesorii. Dacă achiziționați un model prea scurt, este posibil să nu puteți atașa o bară de tractiuni care este potrivită pentru înălțimea dvs. Discutați cu profesioniști care vă pot ajuta să vă îndrume în direcția corectă cu privire la ceea ce funcționează cel mai bine pentru tipul dvs. de corp și ce accesorii ați putea avea nevoie.
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!