Profita de preturile atractive cu reduceri de peste 30%

saltea moale (Mat)

saltea moale (Mat)
Pe covorase sunt familiarizați din timpurile școlare și secțiunile sportive, deoarece de obicei gândiți-vă la achiziționarea lor, dacă sunt instalate în grădinițele de perete sau complexul sportiv. Dar covorașul este destul de capabil să devină o parte independentă a interiorului, deoarece poate fi pus pe podea în colțul de joacă (și, dacă nu este necesar, poate fi sprijinit de perete sau pus în dulap).

De ce le plac copiilor covorașele?

  • Este convenabil să stați pe ele, să vă așezați și, dacă doriți, să faceți capotă.
  • Folosind covorașe pliate ca set de construcție moale, copiii își dezvoltă imaginația: transformă salteaua într-o canapea sau un obstacol sub care vor să se târască; veniți cu noi jocuri originale (apropo și fără zidul suedez).
  • Covoarele sunt realizate în culori strălucitoare, bogate și prin aspectul lor se înveselesc literalmente, mai ales în sumbru în afara sezonului.

De ce le plac părinților covorașele?


 
  • Dacă există un covor în cameră, părinții pot fi liniștiți cu privire la siguranța chiar și a celui mai mobil, activ, neliniștit copil. Important! Salteaua nu este singura modalitate de a vă menține copilul în siguranță împotriva rănilor și a altor probleme. Asigurați-vă că instalați prize pe prize și atașați capacele pe colțurile ascuțite.
  • Părinții pot alege un covor de orice dimensiune și culoare, astfel încât să fie convenabil să se încadreze organic în interiorul camerei copiilor.
  • Covoarele pliate sunt compacte și se „ascund” ușor în interior.
  • Covoarele din piele de vinil se curăță ușor.

 
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!