Profita de preturile atractive cu reduceri de peste 30%

Diferitele utilizari pentru spalierele multifunctionale

Diferitele utilizari pentru spalierele multifunctionale
Spalierele au fost folosite de la începutul secolului al XIX-lea. Diferitele utilizări ale scării suedeze pentru perete le fac piese versatile de echipament pentru a le avea acasă sau în sala de sport. Bucurați-vă de beneficiile pentru sănătate din utilizarea regulată a spalierelor.

Întindere

Întinderea cu ajutorul unei bare este diferită de a face acest lucru pe podea. Oferă minții și corpului un sentiment de stabilitate. Când te poți ține de ceva, cum ar fi o treaptă, mintea ta simte stabilitatea și se poate relaxa pe deplin. Diferitele înălțimi ale treptelor vă ajută în întinderi specifice care vă pot ajuta țesuturile profunde. Folosind gravitația și greutatea corpului, puteți împinge și trage pentru a vă întinde șoldurile, coloana vertebrală, umerii și alte părți ale corpului. Cu îndrumarea unui profesionist, întinderea poate preveni rănirea și îmbunătăți performanța fizică.

Putere

Spalierul oferă versatilitate și în exercițiile de antrenament de forță. Puteți realiza un antrenament pentru tot corpul și vă puteți crește puterea. În plus, puteți adăuga o bandă elastică la arsenalul dvs. și puteți deschide ușa către și mai multe antrenamente. Indiferent dacă doriți să faceți ridicări ale picioarelor sau exerciții pentru tricepși și spate, spalierul vă va ajuta. Beneficiați de rutina dvs. de antrenament de forță și adăugați un spalier suedez acasă sau în sala de sport.

Scolioza

Oamenii au folosit spalierele pentru a ajuta cu scolioza de aproape 100 de ani în Europa și acum își găsesc drumul în clinicile de terapie a scoliozei din Statele Unite. Scopul este ca coloana vertebrală în formă de S să devină încet o linie mai dreaptă.

Desigur, diferite persoane ar putea avea nevoie să facă lucruri diferite în funcție de nevoile lor personale.
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!