Profita de preturile atractive cu reduceri de peste 30%

Cum să faci un vis din copilărie: sfaturi de la experți ?

Cum să faci un vis din copilărie: sfaturi de la experți ?
 Când există posibilitatea de a aloca o cameră separată pentru un copil într-un apartament, încercăm să decorăm această cameră cât mai bine posibil și să prezentăm o duzină de cerințe. Creșa trebuie să fie confortabilă, ușoară, spațioasă, ecologică, sigură, în curs de dezvoltare, cu mobilier confortabil și funcțional ...
Pare aproape imposibil, dar practica arată că câteva achiziții bune sunt suficiente pentru ca o cameră să devină întruchiparea unui vis din copilărie. Am întrebat experții români despre cum să completăm tapetele și perdelele de culoare deschisă și mobilierul standard pentru a face fericiți atât copiii, cât și părinții.

Perete suedez sau complex de jocuri

Varietatea opțiunilor este chiar ușor descurajantă. Puteți alege un perete de orice dimensiune și design, cu diferite opțiuni de montare și cu accesorii suplimentare.

De ce le place copiilor barele de perete

  • Este distractiv să te joci!
  • Numărul de jocuri și activități depinde doar de imaginația ta.
  • Prin însăși aspectul ei, ea îl provoacă pe copil - ca și când l-ar fi invitat să concureze în agilitate, curaj, flexibilitate, rezistență și perseverență.
  • Copilul determină el însuși complexitatea jocurilor sau a exercițiilor sportive, în funcție de capacitatea sa fizică, starea de spirit și bunăstarea.

De ce le place părinților spalierele de perete

  • Acesta este un aparat de exerciții versatil care poate fi instalat într-un apartament.
  • O varietate de dimensiuni și modele de pereți vă permite să alegeți opțiunea ideală pentru orice parametri ai creșei și preferințele proprietarilor de apartamente.
  • Petrecerea timpului la barul de perete este distractiv, iar jocurile nu necesită cunoștințe sau abilități speciale, astfel încât copilul nu se așteaptă ca părinții să fie prezenți și distrați constant. În timp ce bebelușul se joacă, părinții se odihnesc.
Important! Copiii sub 4-5 ani de pe peretele suedez trebuie să fie asigurați, iar dacă vorbim despre un antrenament sportiv cu drepturi depline, atunci părinții trebuie să fie aproape chiar și cu copiii mai mari.
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!