Profita de preturile atractive cu reduceri de peste 30%

Cel mai bun echipament pentru flexibilitate

Cel mai bun echipament pentru flexibilitate
Flexibilitatea este un aspect important pentru sănătate și bunăstare. Din păcate, este adesea un aspect trecut cu vederea în îngrijirea corpului nostru. Flexibilitatea îmbunătățește fluxul sanguin și sănătatea inimii, previne rănile și îmbunătățește performanța sportivă. Deși puteți face multe întinderi fără niciun fel de echipament, echipamentele suplimentare vă pot ajuta să obțineți o flexibilitate mai bună mai rapid, cu rezultate îmbunătățite. Să ne aprofundăm puțin în cel mai bun echipament de flexibilitate pentru corpul tău.


Benzi de întindere

Benzile elastice sunt benzi flexibile din latex pe care le puteți folosi pentru a întinde diferite părți ale corpului și pentru a crește rezistența corpului. Întinderile tipice necesită prelungirea benzii nu mai mult de o lățime a umerilor. Consultați-vă cu un kinetoterapeut sau specialist in fitness pentru a crea un plan de exerciții în funcție de nevoile dumneavoastră specifice.


Role

Rolele de polistiren și plastic sunt echipamente minunate pentru reducerea acumulării de acid lactic în mușchi. Pot lucra diferite părți ale corpului, inclusiv spatele, gâtul, pieptul, fesele, coapsele, gambele și umerii. Rolele sunt grozave pentru că nu numai că măresc flexibilitatea, dar pot ajuta și la automasaj, dacă este necesar.
 

Spaliere

Spalierul cu bare de gimnastică sau fitness, in fapt un sistem de trepte este un echipament excelent de utilizat pentru creșterea flexibilității. Prin diferitele distanțe de trepte și mișcări de tragere/împingere, posibilitățile de întindere sunt nesfârșite, iar corpul tău îți va mulțumi pentru această investiție.


Când investești în flexibilitatea ta, investești în sănătatea ta generală. Luați în considerare adăugarea acestor echipamente la sala de sport de acasă sau întrebați sala de sport dacă le au de folosit. Dacă aveți vreo afecțiune sau boală existentă, luați în considerare să discutați cu medicul dumneavoastră, chiropracticianul sau terapeutul pentru a crea un plan de întindere folosind cel mai bun echipament de flexibilitate pentru corpul dumneavoastră.
 
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!