Profita de preturile atractive cu reduceri de peste 30%

Ce tipuri de exercitii poti face folosind un spalier multifunctional?

Ce tipuri de exercitii poti face folosind un spalier multifunctional?

Ce tipuri de exercitii poti face folosind cel mai bun spalier?

Exercițiile pentru coloană sunt o necesitate pentru un procent ridicat al populației. Cu un spalier la preț bun, te poți asigura că acestea pot fi realizate corect. Multe păreri exprimate pe orice forum de specialitate subliniază faptul că aceste exerciții se recomandă a fi practicate de orice persoană care obișnuiește să stea la birou perioade îndelungate .
  1. păstrează spatele la spalier și mâinile deasupra capului, timp în care realizezi următorul antrenament : ridicări cu genunchii la piept, rotiri de bazin, pendularea trunchiului, echere și rotiri alternative cu picioarele ridicate;
  2. păstrează față la spalier și mâinile deasupra capului, timp în care realizezi următorul antrenament : pendularea trunchiului și genoflexiuni drepte;
  3. păstrează față la spalier și mâinile la nivelul pieptului, timp în care realizezi următorul antrenament : flotări către spalier, atât cu picioarele pe pământ , cât și pe o bară din partea inferioară.
Alegerea celui mai bun spalier pentru gimnastică, dar și la preț bun se poate transforma într-o activitate dificilă pentru cei mai puțin experimentați.

Dar care sunt cele mai importante caracteristici atunci când aleg cel mai bun spalier fitness?

Ori de câte ori vrem să ne asigurăm că facem o investiție de lungă durata, trebuie să luăm în calcul caracteristicile tehnice ale produsului dorit. Această regulă se aplică inclusiv în alegerea spalierului. Printre cele mai importante astfel de caracteristici se numără:
  • Înălțimea: Această se alege în funcție de persoana care urmează să îl utilizeze. Măsurarea se face stand în picioare și ridicând mâinile vertical, deasupra capului. Potrivit regulii, spalierul este recomandat să fie mai înalt cu 5 cm decât vârful degetelor.
  • Modelul spalierului: În afară de exercițiile de gimnastică pentru spalier pe care ți le-am scris mai sus , modelul ales este foarte important mai ales dacă ești interesat de îmbunătățirea mobilității și flexibilității.
  • Culoarea: Sa nu uitam si de faptul ca spalierul trebuie sa se incadreze perfect cu schema de culori din camera in care urmeaza sa fie instalat.
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!