Profita de preturile atractive cu reduceri de peste 30%

5 Moduri alternative de a folosi spalierul multifunctional

5 Moduri alternative de a folosi spalierul multifunctional
Spalierul este o piesă versatilă de echipament de exerciții care vă poate ajuta să vă întindeți, să vă antrenați forța și să creșteți flexibilitatea. Distrează-te în timpul antrenamentului cu un spalier, numită și scară suedeză. Luați în considerare aceste cinci moduri alternative de a il folosi acasă.


Pilates

Exercițiile Pilates îți întăresc nucleul, îmbunătățesc condiția generală și îmbunătățesc starea generală de bine. Această formă de exercițiu cu impact redus îmbunătățește echilibrul și flexibilitatea.

Spalierul adaugă varietate antrenamentelor tale Pilates și facilitează personalizarea nivelului de dificultate. De exemplu, în loc să stai în decubit dorsal în timp ce faci cercuri cu un singur picior, folosește scara suedeză pentru o provocare mai mare. Prindeți bara de deasupra mâinii și, în timp ce vă agățați, completați cercurile picioarelor ca de obicei.


Yoga

În timp ce Pilates se concentrează pe dezvoltarea forței tale de bază, yoga pune un accent mai mare pe echilibru și flexibilitate. Spalierul dezvoltă atât de bine flexibilitatea încât persoanele cu scolioză le folosesc pentru a face exerciții de terapie. Vă poate sprijini prin multe exerciții de întindere, cum ar fi scândura laterală și întinderea umărului în genunchi, care vă deschid și întind umerii.


Exerciții de întărire aeriană

Un alt mod alternativ distractiv de a folosi spalierul acasă este pentru exercițiile de întărire aeriană. Astăzi, oamenii care caută rutine de fitness interesante au făcut ca exercițiile la bară și cele cu panza de mătase să fie din ce în ce mai populare. Deoarece faci exerciții de scară suedeză în timp ce stai pe pământ sau ridicați nu departe de acesta, acest echipament vă poate ajuta să vă perfecționați forma și să vă exercitați grupele de mușchi de care aveți nevoie pentru a vă ridica corpul.


Barre

Exercițiile Barre combină inspirația din balet, yoga și Pilates pentru antrenamentul de forță. Barre este o clasă populară de exerciții de grup, dar nu trebuie să fii în sală sau în studio pentru a avea un antrenament grozav. Utilizați spalierul pentru sprijin pe măsură ce efectuați mișcările antrenamentului.


Antrenament de arte marțiale

Întărește-ți partea superioară a corpului și îmbunătățește flexibilitatea pentru arta ta marțială preferată. Unul dintre cei mai faimoși artiști marțiali, Bruce Lee, este creditat cu crearea exercițiului avansat de întărire a nucleului, steagul dragonului. Puteți face și alte exerciții la diferite niveluri de dificultate care vă întăresc abdomenul, oblicii, spatele și umerii.

Echipați-vă casa sau sala de sport cu un Spalier Multifuntional.
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!