Profita de preturile atractive cu reduceri de peste 30%

3 Exercitii pentru scolioza pe care ar trebui sa le cunoasteti

3 Exercitii pentru scolioza pe care ar trebui sa le cunoasteti
Să ai grijă de spatele tău și să lupți cu scolioza este esențial și construirea mușchilor corpului este necesară pentru a lua stresul de pe coloana vertebrală. Fiți conștienți de câteva exerciții de scolioză și întinderi pe care ar trebui să le cunoașteți pentru a vă gestiona starea fizică și a vă dezvolta mușchii. Acestea pot fi exerciții rapide pe care le puteți face în casă, făcându-le ușor accesibile cu foarte puține configurații.


Ridicări de brațe și picioare

Pentru a vă întări partea inferioară a spatelui și pentru a extinde zona pe care apasă greutatea cu care trebuie să facă față coloana vertebrală, ridicarea brațelor și a picioarelor este un exercițiu comun, rapid și ușor de efectuat. Întinde-te pe burtă cu fruntea atingând pământul, apoi întinde-ți brațele peste cap și odihnește-ți palmele deschise pe podea; în timp ce faci asta, ține picioarele drepte.

Apoi, ridicați brațul stâng și piciorul drept în aer, ținând acea poziție pentru aproximativ una sau două respirații complete. Pune-ți brațul și piciorul în jos, dar fă-o din nou cu membrele opuse; repetă acest proces de aproximativ 15 ori.


Întinderea mușchiului lat dorsal

Pentru a-ți exercita latissimus dorsi, adică mușchiul lat dorsal, stai drept într-o poziție neutră, ținând picioarele depărtate la lățimea umerilor și genunchii oarecum îndoiți. Apoi întindeți mâinile peste cap, apucându-vă încheietura dreaptă cu mâna stângă.

Îndoiți-vă corpul spre partea dreaptă până când simțiți o senzație de întindere pe partea stângă și mențineți poziția pentru una sau două respirații. Reveniți într-o poziție neutră și faceți același exercițiu, dar în direcția opusă.


Presă abdominală

Dezvoltarea forței abdominale este esențială pentru a elimina o mare parte a presiunii de pe spate, ușurând sarcina pe care trebuie să o suporte coloana vertebrală și mușchii spatelui. Pentru a realiza o presiune adecvată pentru abdomen, întindeți-vă pe spate pe pământ, cu picioarele pe podea. Asigurați-vă că vă îndoiți și genunchii; picioarele ar trebui să fie aproape de corp.

Odată ce ați ajuns în poziție, ridicați-vă picioarele cu genunchii încă îndoiți și aduceți picioarele la un unghi de 90 de grade. Urmează partea esențială a exercițiilor; trebuie să vă apăsați mâinile împotriva genunchilor și, în același timp, să vă împingeți genunchii împotriva mâinilor. Mențineți această presiune timp de trei respirații întregi și eliberați, repetând procesul pentru două seturi de 10.


Profitați la maximum de exercițiile dvs

Este esențial să cunoașteți câteva exerciții și întinderi pentru scolioză, dar există și echipamente de exercițiu pentru scolioză pentru a vă maximiza eforturile. Dacă trebuie să vă duceți antrenamentele la nivelul următor, nu ezitați să obțineți echipamentul necesar.
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!